DIENSTEN


Gecertifieerd

Al onze wagens zijn ongeval vrij en voorzien van een Car-Pass. We controleren telkens héél grondig de historiek van elke wagen.

Verkoop

We vinden het belangrijk dat onze klanten met een wagen naar huis gaan dat voldoet aan al hun verwachtingen en behoeftes.

Keuze

Steeds een groot aanbod van eerste-hand wagens in topconditie.


Kwaliteit

Al onze wagens zijn in top conditie, en worden met veel zorg geselecteerd en voor u klaargemaakt. Elke wagen wordt afgeleverd met een up-to-date onderhoudsboekje en krijgt steeds een dieptereiniging voor aflevering.

Tevredenheid

Uw tevredenheid is onze prioriteit !!! Onze doelstelling is het delen van onze passie voor mooie wagens en deze u aan te bieden in onze showroom.

Garantie

Your Car bied u één jaar wettelijke garantie op alle verkochte voertuigen en verzekerd u ervan dat al het onderhoud heeft plaatsgevonden binnen een gecertifieerd netwerk.


Transportdienst

Als u overal in Europa gesloten vervoer voor uw auto nodig heeft, biedt Your Car deze service! Vraag uw offerte per e-mail via info@yourcar.be We hebben een gesloten trailer van Brian James type 6 die een auto tot 6 meter lang kan dragen.y